Индейка под брусничным соусом
Ингредиенты: 1 кг индейки, 300 г брусники, 1 апельсин, 40 г мёда, соль.
Выжать сок из апельсина, взбить в блендере вместе с мёдом и брусникой. Добавить немного цедры. Половину соуса вылить в форму, уложить туда же куски индейки, сверху смазать оставшимся соусом. Запекать в духовке при 180 градусах около 40 мин.
Turkey with prunes
Turkey in cranberry sauce
Ingredients: 1 kg of Turkey, 300 g cranberries, 1 orange, 40 g of honey, salt.
Squeeze the juice from an orange, in a blender along with honey and cowberry. Add a little zest. Half of the sauce poured, put back the same pieces Turkey, top coat the remaining sauce. Bake in the oven at 180 degrees for about 40 minutes
Ингредиенты: 1 кг индейки, 300 г брусники, 1 апельсин, 40 г мёда, соль.
Выжать сок из апельсина, взбить в блендере вместе с мёдом и брусникой. Добавить немного цедры. Половину соуса вылить в форму, уложить туда же куски индейки, сверху смазать оставшимся соусом. Запекать в духовке при 180 градусах около 40 мин.
Turkey with prunes
Turkey in cranberry sauce
Ingredients: 1 kg of Turkey, 300 g cranberries, 1 orange, 40 g of honey, salt.
Squeeze the juice from an orange, in a blender along with honey and cowberry. Add a little zest. Half of the sauce poured, put back the same pieces Turkey, top coat the remaining sauce. Bake in the oven at 180 degrees for about 40 minutes